Vi s-a intamplat sa incercai sa opriti o fata pe strada si ea sa nu se opreasca?

Mie da, dar am invatat si cum sa fac sa evit asta.

Imagineaza-ti sa mergi pe strada si sa vina un vanzator d parfumuri , un tigan ( in marea majoritate a cazurilor ) - te opreste pe strada, iti spune vrajeala aia seaca pe care in nici un caz nu o inghiti si-ti arata o sticla de apa colorata care el spune ca e 'on parfom boon' , bv lui .... a 2 oara te mai opreste altul, tot la fel, aceiasi vrajeala, aceiasi sticla de apa colorata .... si tot asa unde te duci numa de astia ai parte ... incepi sa te inveti cu ei si sa-i ocolesti , nici macar nu te mai opresti sa vorbseti cu ei, le zici doar 'nu mersi' in sictir si treci mai departe.

La fel esti si tu ( si eram si eu ) cu fetele , te duci nesigur pe tine ... nici n-apuci sa-i spui 2 cuvinte si ea te ocoleste si zice "nu mersi" ... DE CE ?

Sincer, nu sunt Dumnezeu sa-ti zic de ce, dar ti-am aratat in exemplu de mai sus ca ele se simt exact ca si tine .. scarbite.

Acum, cum faci o fata sa se opreasca ... fara frustrari ... si fara nici-o problema in a face asta ?

1) Te duci fara nici-o problema.

Asta e cel mai important, daca ai vreo problema in cap cu faptul de a o opri pe ea , si ea in cap la ea, fara sa-si doreasca va avea o problema in a sta de vorba cu tine ... asa ca te duci relaxat si fara nici-o problema, la inceput o sa fie greu .. da incearca sa constientizezi asta ... ai tupeu .. daca vrei rezultate tre sa arati si tupeu.

2) Nu-i vorbesti dintr-o PARTE , adica din Lateral ... te pui in fata Ei fara niici-o problema sii ii vorbesti deschis , cu o voce relaxata.

ii poti zice chiar si "auzi, scuza-ma putin"

3) Optional: ii poti face semn cu mana dupa ce te-ai pus in fata ei, cum face un politisti care arata semnalul OPRIRE , dar cu palma

Daca vezi ca se duce stanga - dreapta incercand sa te ocoleasca inseamna 2 lucruri:

1. Tipa se grabeste undeva.
2. Nu ai facut ceva bine  - si aici poti sa incerci sa-ti schimbi tonalitate si sa-i spun "te retin doar 2 minute, bine?" si poti incerca sa-i faci semn cu ambele maini care inseamna "Oprire si calmeaza-te putin" .

Exercitiu: Poti opri diferiti straini pe strada, chiar si fete nu e nici-o probleama si dupa ce-i opresti sa-i intrebi cat e ceasul.

Asta o sa-ti dea si un boos de incredere.